top of page
Webbyrån Togetheronline Group_test 5.jpg

KUNDREFERENSER

Vad säger våra kunder om oss?

HÖG FLEXIBILITET OCH STORT KUNNANDE

Med positiv inställning, hög flexibilitet, goda idéer och stort kunnande har Togetheronline hjälpt oss att få en ny, modern och användarvänlig hemsida. Vi är mycket nöjda med samarbetet och slutresultatet.

Camilla Clereus
Verksamhetschef
Doktor.se Vlg Företagshälsa

https://www.vlgforetagshalsa.se/

HÖG KOMPETENS OCH KUNSKAP, LYHÖRD OCH RÅDGIVANDE - ORDEN SAMMANFATTAR WEBBYRÅN TOGETHERONLINE!

Togetheronline har en hög expertis inom uppbyggnad av hemsidor, ett professionellt bemötande, lyssnar in kundens önskemål och behov där Togetheronline bemöter med lyhördhet, är rådgivande och stöttande genom hela processen för bästa resultat för kunden! Löpande dialog och snabb återkoppling har varit genomgående i samarbetet med Togetheronline och jag som kund har känt mig trygg i att resultatet blivit enligt förväntan.

 

Jag kommer utan tvekan fortsatt anlita Togetheronline och ger mina allra bästa rekommendationer!

Cristina Nord

MODERNA SIDOR SOM GENERERAR KUNDER

Togetheronline har skapat två sökmotoroptimerade hemsidor för oss. Båda upplevs som moderna och som gett oss såväl nya hyresgäster som kunder till vattenskoteruthyrningen.

 

Vi är nöjda med Togetheronlines bemötande och kompetens.

Roger Lundvold
Lundvold Fastigheter 

https://www.lundvoldfastigheter.se

https://www.hyra-vattenskoter.nu/

PROFESSIONALITET OCH PRESTIGELÖSHET

Togetheronline har ansvarat för framtagande och utskick av Textpalatsets nyhetsbrev under många år. Ett samarbete som har präglats av professionalitet och prestigelöshet. 

 

De har även haft i uppdrag att varje månad formge vår tidning, Sfi-lärartidningen, med stor belåtenhet. 

 

Den gedigna erfarenheten har genomsyrat hela samarbetet - löpande kommunikation, egna förslag och återkoppling på textformuleringar. 

Annsofie Engborg

Textpalatset 

http://www.textpalatset.se/

LYHÖRDA OCH SNABBA

Togetheronline har skapat en modern, mobilanpassad hemsida som på ett affärsmässigt sätt riktar sig mot min målgrupp. I samband med hemsidan fixade de även min logotype och visitkort som följer samma grafiska profil som min hemsida.

 

Samarbetet med Togetheronline präglades av att de var väldigt lyhörda och snabba. I och med deras lyhördhet krävdes endast ett uppstartsmöte. De jobbade mycket självständigt efter uppsatta kriterier och jag är väldigt nöjd med deras leverans och det smidiga samarbetet.

 

Jag kan starkt rekommendera Togetheronline!

 

Per Nordberg

EMC, Executive Management Consulting

https://www.emconsultingab.com/

SNABBT POSITIVT RESULTAT

”Jag har ägt eller ansvarat för 6 företag inom olika branscher med riktning mot vård, omsorg och tillhörande behandlingar. Produkterna utgörs f.n. av behandlingsbänkar, hud-och fotvårdsstolar m.m.

 

Jag har använt mig av flera företag för hjälp med marknads- och försäljningsutveckling under årens lopp. Jag kan bara konstatera att jag aldrig upplevt ett sådant snabbt positivt resultat som med Togetheronline!

 

Ett exempel är deras förslag till Google Ads-kampanj som påtagligt ökat försäljningen med 3, eller t o m det 4-dubbla! Deras språkbruk och idéer är uppenbarligen sådant som kunderna förstår; kortfattat, enkelt och begripligt!

 

Jag kan varmt rekommendera Togetheronline!”

Bo Meijer

Bolaget Bänkspecialisten

behandlingsbankar.se

FANTASTISKT SNYGG HEMSIDA

"Togetheronline har skapat min hemsida som blev fantastiskt snygg, modern och lättnavigerad! Jag fick även lyxiga infoblad samt visitkort som höll samma snygga grafiska profil som hemsidan.

 

Jag rekommenderar varmt Togetheronline!"

 

Yvonne Götelid

YMG Fastighetsvård AB

ymgfastighetsvard.se

MÖTEN FYLLDA MED ENERGI

 

Tillsammans med Togetheronline har vi tagit klivet in i den digitala världen. Vi har nu en modern hemsida, matchande foldrar och skickar löpande nyhetsbrev till våra kunder.

Vi har även fått analysverktyget Google Analytics kopplat till vår hemsida, så nu ser vi verkligen att besöken på sidan ökar varje gång Togetheronline gör våra utskick. Det är jättekul!

 

Våra avstämningsmöten är fyllda av energi och vi får värdefulla tips om hur vi kan öka vår synlighet och hitta nya kunder. Vi är jättenöjda!

 

Johan Ohlsson

Profil & Reklamkonsult


bottom of page