Webbyrån Togetheronline Group_test 5.jpg

KUNDREFERENSER

Vad säger våra kunder om oss?

LYHÖRDA OCH SNABBA

Togetheronline har skapat en modern, mobilanpassad hemsida som på ett affärsmässigt sätt riktar sig mot min målgrupp. I samband med hemsidan fixade de även min logotype och visitkort som följer samma grafiska profil som min hemsida.

 

Samarbetet med Togetheronline präglades av att de var väldigt lyhörda och snabba. I och med deras lyhördhet krävdes endast ett uppstartsmöte. De jobbade mycket självständigt efter uppsatta kriterier och jag är väldigt nöjd med deras leverans och det smidiga samarbetet.

 

Jag kan starkt rekommendera Togetheronline!

 

Per Nordberg

EMC, Executive Management Consulting

https://www.emconsultingab.com/

SNABBT POSITIVT RESULTAT

”Jag har ägt eller ansvarat för 6 företag inom olika branscher med riktning mot vård, omsorg och tillhörande behandlingar. Produkterna utgörs f.n. av behandlingsbänkar, hud-och fotvårdsstolar m.m.

 

Jag har använt mig av flera företag för hjälp med marknads- och försäljningsutveckling under årens lopp. Jag kan bara konstatera att jag aldrig upplevt ett sådant snabbt positivt resultat som med Togetheronline!

 

Ett exempel är deras förslag till Google Ads-kampanj som påtagligt ökat försäljningen med 3, eller t o m det 4-dubbla! Deras språkbruk och idéer är uppenbarligen sådant som kunderna förstår; kortfattat, enkelt och begripligt!

 

Jag kan varmt rekommendera Togetheronline!”

Bo Meijer

Bolaget Bänkspecialisten

behandlingsbankar.se

FANTASTISKT SNYGG HEMSIDA

"Togetheronline har skapat min hemsida som blev fantastiskt snygg, modern och lättnavigerad! Jag fick även lyxiga infoblad samt visitkort som höll samma snygga grafiska profil som hemsidan.

 

Jag rekommenderar varmt Togetheronline!"

 

Yvonne Götelid

YMG Fastighetsvård AB

ymgfastighetsvard.se

MÖTEN FYLLDA MED ENERGI

 

Tillsammans med Togetheronline har vi tagit klivet in i den digitala världen. Vi har nu en modern hemsida, matchande foldrar och skickar löpande nyhetsbrev till våra kunder.

Vi har även fått analysverktyget Google Analytics kopplat till vår hemsida, så nu ser vi verkligen att besöken på sidan ökar varje gång Togetheronline gör våra utskick. Det är jättekul!

 

Våra avstämningsmöten är fyllda av energi och vi får värdefulla tips om hur vi kan öka vår synlighet och hitta nya kunder. Vi är jättenöjda!

 

Johan Ohlsson

Profil & Reklamkonsult
https://www.profilreklam.info/