top of page
Webbyrån Togetheronline Group_test 5.jpg

MOBILANPASSAD HEMSIDA

Varför man ska ha en hemsida?

Hemsida | vad kostar en hemsida?

VAD KOSTAR EN HEMSIDA?

Olika företag har olika behov, vilket gör att priset på en hemsida kan variera. För att göra det enkelt, har vi på Togetheronline tagit fram 3 olika hemsidespaket, till fast pris, med det absolut viktigaste en hemsida bör innehålla. I vår leverans ingår en modern sökmotoroptimerad hemsida som är mobilanpassad och användarvänlig. Hemsidan kan du sedan enkelt uppdatera själv.

TÄNK PÅ

  • En hemsida måste fungera i mobilen, då 87% använder internet dagligen via sin mobiltelefon. 

  • En långsam hemsida gör att besökaren lämnar sidan och googlar vidare.

  • Hemsidan skall vara sökmotoroptimerad för att synas bättre på Google. 

  • Hemsidan bör vara lättnavigerad för att kunden enkelt ska hitta den information de söker.

Hemsidan är din extra säljare 24/7

Företagets hemsida, är den extra säljaren och talespersonen som alltid är på plats, aldrig försover sig eller tar några raster. Året runt, 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, har du möjlighet att synas och sälja dina produkter och tjänster!

Använd din extra säljare optimalt

 

Förutom att berätta om dina produkter och tjänster, beskriver hemsidan varför ditt företag finns, vad det gör och varför just du är unik på marknaden. På så vis skapar du de bästa förutsättningarna för att nå ut till dina potentiella kunder. Detta som annars, utan hemsida är en riktig utmaning, där man mest förlitar sig på tillfälligheter och mun till mun-metoden för att hitta nya kunder.

Alla dagens köp föregås av efterforskning på nätet för att jämföra olika produkter och priser. Även dina allra mest trogna kunder googlar efter information och omdömen för att säkerställa det absolut bästa köpet. Genom att ha en informativ hemsida optimerar du därför dina möjligheter att skaffa nya kunder. Tänk även på att din extra säljare kan hjälpa dig att expandera och nå ut till nya, internationella kunder.

90% börjar sitt köp genom att googla efter produkten eller tjänsten. Då gäller det att synas när kunden söker.

Mobilanpassad hemsida

 

87% använder internet via mobilen varje dag. Många kunder gör sina sökningar i mobilen och det är därför viktigt att din hemsida fungerar lika bra, om inte bättre i mobilen än på PC. Det tar inte många sekunder innan besökaren klickar sig bort från en icke-fungerande sida … vilket direkt öppnar upp för köp hos konkurrent istället. En responsiv hemsida är därför ett måste idag.

Prisvärd hemsida

 

Vi lyssnar in våra kunders behov och offererar alltid prisvärda lösningar. Vi erbjuder även fasta priser i våra färdiga hemsidespaket. Läs mer om hemsidespaketen.

Nyhetsbrev ökar besöken till hemsidan 

 

Hjälp både befintliga och potentiella kunder att hitta intressant information på din hemsida genom att skicka relevanta nyhetsbrev. Nyhetsbrev är den bästa kanalen för att löpande ge information och erbjudanden till både befintliga och potentiella kunder, vilket ofta leder till ökad försäljning. Läs mer om nyhetsbrev.

bottom of page